Jiangyin Jinlida Light Industry Machinery Co.,Ltd

  • ΚΙΝΑ Jiangyin Jinlida Light Industry Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Jiangyin Jinlida Light Industry Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Jiangyin Jinlida Light Industry Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Jiangyin Jinlida Light Industry Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Jiangyin Jinlida Light Industry Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Jiangyin Jinlida Light Industry Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες Jinlida
Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις $1 Million-US$2.5 Million
Ιδρύθηκε Έτος 1998
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Η ελαφριά Co. μηχανημάτων βιομηχανίας Jinlida Jiangyin, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 1998, έχει αυξηθεί σε έναν κορυφαίο σφαιρικό προμηθευτή εξοπλισμού GABION. 80% των προϊόντων μας έχει πωληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες ή περιοχές, όπως η ΡΩΣΙΑ, οι ΗΠΑ, το UK, ο Καναδάς, περιοχή της Ταϊβάν, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη, η Ιταλία, η Νότια Αφρική, η Βόρεια Αφρική, το Ιράν, η Ινδία, το pH, το VN, και η Πολωνία κ.λπ.

 

JINLIDA ειδικεύεται στην κατασκευή των προϊόντων GABION που χρησιμοποιούνται στα πολιτικού μηχανικού έργα, τη μεταλλεία και τις αρχιτεκτονικές βιομηχανίες κτηρίου για την ανέγερση των διατηρώντας τοίχων και των δομών ποταμών για να μειώσουν τις ροές του νερού και να αποτρέψουν την εδαφολογική διάβρωση., και χρησιμοποιείται ευρέως στον κόσμο. Η καθιέρωση ενός τέτοιου εργοστασίου στη χώρα σας μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες της τοπικής αγοράς, και μπορεί επίσης να ακτινοβολήσει σε άλλες χώρες.

 

Έχουμε τη διορατικότητα στη συνεχή αναβάθμιση των αναγκών πελατών, και είμαστε δεσμευμένοι στην οικοδόμηση ενός «πελάτης-κεντροθετημένου, παγκόσμιας ποιότητας ενσωματωμένου προμηθευτή λύσης για την ευφυή κατασκευή gabion», και είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών τις υπηρεσίες από τη διαβούλευση, το σχέδιο, την κατασκευή, την εγκατάσταση, που αναθέτουν τη μιας στάσης ενσωματωμένη λύση για την κατάρτιση και την επόμενη αναβάθμιση να βελτιώσει συνεχώς η εμπειρία πελατών.

JINLIDA και WAFIOS στη Γερμανία, VITARI στην Ιταλία, και NOVAS στη Σλοβακία είναι και τα δύο διάσημα, παρέχοντας τις επαγγελματικές λύσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για την παγκόσμια αγορά.

 

JINLIDA παρέχει στους πελάτες τις ευφυείς λύσεις πλήρης-γραμμών GABION. Σαν διεθνή κορυφαίο φορέα παροχής υπηρεσιών εξοπλισμού GABION ευφυή, έχει καθιερώσει τις συνεταιριστικές σχέσεις με περισσότερες από 50 εθνικές γνωστές επιχειρήσεις GABION όπως MACCAFERRI, και τις εισαχθείσες πρώτης τάξεως ομάδες Ε&Α για να παρέχει στους πελάτες τις ευφυείς λύσεις πλήρης-γραμμών. Τώρα, Jinlida μπορεί να παρέχει ολόκληρο τον εξοπλισμό γραμμών gabion από την ανίχνευση πρώτης ύλης gabion, τη σε απευθείας σύνδεση, αυτόματη ύφανση πρώτης ύλης, την αυτόματη αποκατάσταση και την κουρά, το αυτόματο τρόχισμα, το τύλιγμα, την ελασματοποίηση, το σύστημα συνελεύσεων, κ.λπ., και εξοπλισμένος με το ανεξάρτητα αναπτυγμένο σύστημα εκτέλεσης παραγωγής για να χτίσει ένα ευφυές χημικό εργοστάσιο για τις επιχειρήσεις.

 

Η πλήρης καθορισμένη γραμμή παραγωγής gabion συμπεριλαμβανομένου: πλέγμα gabion που κατασκευάζει τη μηχανή, spirial κουλουριάζοντας μηχανή, συσκευή έντασης καλωδίων, άνεμος μηχανή ρόλων αλιείας με δίχτυα, πιάνοντας ισιώνοντας τη μηχανή, πιάνοντας την τέμνουσα μηχανή, το πιάνοντας σύστημα μετάδοσης, τη μηχανή κουρδίσματος τελών αλιείας με δίχτυα, τη μηχανή συσκευασίας κιβωτίων gabion, selvedge την αποκατάσταση καλωδίων και την τέμνουσα μηχανή, το σύστημα κ.λπ. εξόφλησης καλωδίων.

 

Είμαστε πολύ πρόθυμοι να καθιερώσουμε μια συνεταιριστική σχέση με σας και να ελπίσουμε να διατηρήσουμε την επικοινωνία.

 

Ιστορία

πριν από 15 χρόνια, η επιχείρησή μας ήταν ακριβώς ένα εργοστάσιο διαδικασίας. Και μια ημέρα, ένας πελάτης από τη Μαλαισία ήρθε στο μας

 

εργοστάσιο, επιθυμεί ότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε να παραγάγει μια μηχανή gabion. Κατόπιν ο προϊστάμενός μας άρχισε

 

αυτό το είδος μηχανής, μετά από έξι μήνες, επιχείρηση JINLIDA έφηυρε τον πρώτο ειδικό εξοπλισμό του διπλασίου

 

στριμμένη αλιεία με δίχτυα καλωδίων που κατασκευάζει τη μηχανή στην Κίνα.

 

 

Από τότε και στο εξής η εφαρμογή της τεχνολογίας συστημάτων gabion μεγαλώνει στην Κίνα.

Μετά από την επιχείρησή μας που καινοτομεί και που δημιουργεί στα προηγούμενα 15 έτη, τώρα μπορούμε να παραγάγουμε όλη τη μηχανή αυτή

ολόκληρη η ανάγκη γραμμών παραγωγής gabion, όπως η αλιεία με δίχτυα καλωδίων που ισιώνει τη μηχανή,

 

πιάνοντας την τέμνουσα μηχανή φύλλων, ενισχύστε τη μηχανή ακρών και τη μηχανή συσκευασίας gabion και ούτω καθεξής.

Υπηρεσία

Η ελαφριά Co. μηχανημάτων βιομηχανίας Jinlida Jiangyin, ΕΠΕ θα παράσχει την εγγύηση 12months για όλους τους εξοπλισμούς,

 

και εάν ανάγκη πελατών, θα κανονίσουμε τον τεχνικό μας για να βοηθήσουμε να εγκαταστήσουμε τις μηχανές στη χώρα σας,

 

και θα μπορούσε επίσης να παρέχει όλα τα ανταλλακτικά την τιμή κόστους εάν ανάγκη πελατών.

 

Κανένας πελάτης θέματος δεν έρχεται να μας επισκεφτεί ή όχι, θα πάρουμε την προσοχή για την ποιότητα των εξοπλισμών και θα εξασφαλίσουμε

 

όλες οι μηχανές με την τέλεια ποιότητα.

 

Εάν πελάτης να μην μας επισκεφτούν και να μην επιθεωρήσουμε τις μηχανές, θα πάρουμε το βίντεο για τις μηχανές δοκιμής και θα στείλουμε

 

ο πελάτης μας, τους άφησε να σιγουρευτούν για την ποιότητά μας, έπειτα εμείς παράδοση οι μηχανές.

 

Θα εξασφαλίσουμε ποιότητα του προϊόντος πριν από τη συσκευασία  θα προστατεύσουμε όλες τις μηχανές, αποφεύγοντας το θαλάσσιο νερό

 

ελάτε μέσα και μολύνετε τις μηχανές.

 

Εκτιμάμε την εμπιστοσύνη όλων των πελατών  θα χρησιμοποιήσουμε την καλύτερες υπηρεσία και την ποιότητά μας για να επιστρέψουμε τον πελάτη μας.

Ελπίδα έχουμε μια καλή συνεργασία!

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας έχει 100 έως 120 εργαζομένους, έχει το ερευνητικό τμήμα, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, το τμήμα χρηματοδότησης, το εσωτερικό εμπορικό τμήμα, το τμήμα εξωτερικού εμπορίου, το τμήμα παραγωγής μηχανών, τη συντήρηση και το διορθώνοντας τμήμα.

 

Όραμα επιχείρησης: Γίνετε επιχείρηση εμπορικών σημάτων που εμπιστεύεται από τους πελάτες, που γίνονται σεβόμενους από τους λόρδους, υπερήφανος και ευτυχής των εργαζομένων.

 

Φιλοσοφία επιχείρησης: Εξυπηρετήστε ειλικρινά, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, φέρτε συνεχώς εμπρός τις νέες ιδέες, δημιουργήστε τις τέλειες μηχανές.

 

Αποστολή επιχείρησης: Παρέχετε την ειλικρινή υπηρεσία, το καινοτόμο σχέδιο και τις μηχανές καλός-αξίας για τους πελάτες.

 

Αξία: Θαρραλέα πάρτε την ευθύνη με μια ευγνώμονα καρδιά, και δημιουργήστε τους ανθρώπους Jinlida καλύτερα αύριο.

 

Πνεύμα: Στην αναζήτηση της τελειότητας και της υπηρεσίας για σας.

Αφήστε ένα μήνυμα